Boybandet The Main Level til P4s Sommerturné!
PUBLIKUMSMAGNET: Daglige konserter med The Main Level under P4s Sommerturné
aktuelt

Boybandet The Main Level til P4s Sommerturné!

P4s Sommerturné legger snart ut på veien for 22. år på rad. Turneen besøker 17 byer på Sør- og Østlandet i juli, og i år blir det større scene og konsert enn noen sinne. Bergensbandet The Main Level skal nemlig holde gratis konserter gjennom hele turneen!

20.06.2016

P4s Sommerturné er blitt fast tradisjon for mange ferierende nordmenn langs kysten på Sør- og Østlandet. Dette er ekte norsk sommerstemning på sitt beste! Mellom 2. og 23. juli flytter P4-kjendis Michael Andreassen radiosendingene sine ut i P4s rullende studio og lager hyggelig sommerradio fra torget i hver by. I tillegg kan publikum være med på konkurranser, lek og moro.

Sommerkonsert med The Main Level

I år blir det også konsert som del av turneen. TineMelk byr nemlig på gratis konserter med et av landets aller mest populære band for tiden, The Main Level. Sander, Laurent og Alex fra Bergen er på kort tid blitt Norges boyband-yndlinger med hitsingler som «My Girl», «Go, Go With You» og "Inside My Radio» . The Main Level bergtar ungjenter over hele Norge, og med sin nye single «A Million More» satser gutta på å få nok en hit her hjemme.

Nå gleder bandet seg til å kickstarte sommeren på turné med P4: - Det blir utrolig gøy å treffe så mange herlige mennesker i mange forskjellige byer. - Dette er noe vi har sett frem til lenge, for ingenting slår sommeren i Norge, sier The Main Level. Nå tar bandet med seg den nye sangen sin «A Million More" og mange av de andre hitene, og gjør seg klare for en kjempefest i sommer. 

I tillegg til The Main Level blir det også konsert med tidligere vinner av Norske Talenter Daniel Owen.

SENDINGENE FLYTTES UT: P4-programleder Michael Andreassen lager radio fra torget i hver by
SENDINGENE FLYTTES UT: P4-programleder Michael Andreassen lager radio fra torget i hver by

Fest og moro for liten og stor

I god sommerturnétradisjon blir det også denne gangen stort eventområde med spennende konkurranser og aktiviteter, smaksprøver og giveaways.

Norge Blindeforbund er med på turneen, og de vil – bokstavelig talt – visualisere hvordan det er å leve med en synshemming. Publikum kan få prøve VR-briller som gjør at de selv kan føle på kroppen hvordan hverdagslige utfordringer oppleves nar man har nedsatt syn.

Santander Consumer Bank er på med turneen for andre år på rad, og de har med seg en hinderløype der publikum kan få testet sine ferdigheter. Skistjernene i Team Santander vil dukke opp i noen av byene for at publikum kan få testet krefter mot dem. Kan du slå Tord Asle Gjerdalen eller Aukland-brødrene?

Santa Maria er også blant årets sponsorer, og deler ut smaksprøver på taco. Deres nye krydder har både mindre salt og mindre sukker, men smaker likevel akkurat så godt som taco skal smake!

Det blir også smaksprøver til de som går på fire ben! Purina One har med seg smaksprøver på sitt dyrefôr som er spesielt tilpasset katter og små hunder. Kanskje vinner du fôr til ditt kjæledyr for et helt år?

Publikum kan også være med på både kunnskapskonkurranser og quiz der premiene er DAB-radioer eller sko fra New Balance.

For fullstendig reiserute, plassering i hver by samt ytterligere informasjon om turneen på P4.no.

TEAM SANTANDER: Tord Asle Gjerdalen besøkte P4s Sommerturné i 2015
TEAM SANTANDER: Tord Asle Gjerdalen besøkte P4s Sommerturné i 2015