Julekanalen P7 Klem - landets største juleradiokanal
DEN ORIGINALE JULEKANALEN: Kristian Hope, Morten Scott Janssen og Hanne Bjørnevik er blant programlederne på Julekanalen P7 Klem.
aktuelt

Julekanalen P7 Klem - landets største juleradiokanal

Mer enn 2,7 millioner nordmenn hørte på Julekanalen P7 Klem i fjor, noe som gjør den til landets desidert største på julemusikk. Nå er kanalen endelig på lufta igjen!

01.11.2019

Dette er 14. året på rad at P4-kanalen P7 Klem tar på seg nisselua og blir en ren julekanal i hele førjulstiden. 60% av befolkningen hørte på kanalen i fjor, noe som tilsvarer 2,7 millioner lyttere.

Mer en en halv million lyttere på julaften

Antall lyttere har økt jevnt siden siden lanseringen i 2006, og Julekanalen P7 Klem er den desidert største av alle landets julekanaler. I de siste dagene før jul i fjor hadde kanalen så mange lyttere at den var største av samtlige kommersielle radiokanaler her i landet! På julaften var detså mange som 545 000 personer som lyttet, noe som ga kanalen er markedsandel på hele 18,6%, bare slått av NRK P1.

Sponsorene har stått i kø

Det er all den fine julemusikken som står i sentrum på Julekanalen P7 Klem, men det foregår også mye annet hyggelig på kanalen. Sponsorene har nærmest stått i kø for å få være med på suksessen, og noen av dem - som Meny, Europris og Egmont - har vært med flere år på rad. På grunn av den store pågangen  er det i år åpnet for å ha med fem samarbeidspartnere, så Melange og Vitus er også med i år.

Sammen med kanalens sponsorer kan lytterne vinne gavekort for tusenvis av kroner, julemat, julehefter, kjøkkenmaskin, reisegavekort, besøk av nissen og hans hjelpere og mye, mye mer.

Lytt til Julekanalen P7 Klem her.