Michael Andreassen er nominert til årets radionavn
(C) P4: Michael Andreassen er en av P4s mest populære programledere
aktuelt

Michael Andreassen er nominert til årets radionavn

Bautaen i P4, Michael Andreassen, som med sin kjente og kjære stemme er alltid klar for å underholde lytterne og gi dem et smil om munnen, er nå nominert til den gjeve utmerkelsen "Årets radionavn".

06.09.2019

Michael elsker å møte og snakke med nye mennesker, og med sin unike evne til å skape den gode dialogen med lyttere og gjester, sørger han for en lun og deilig radiostemning. Michael har fokus på at gjester, musikk, temaer og nyheter skal skape en helhet og en stemning det som lytter er enkelt å føle seg inkludert i.

Han er en av Norges mest profilerte programledere på radio og har blant annet ledet programmer som Midt i trafikken, Jorda rundt på 80 sekunder og Michael direkte på P4. De siste årene har han også stått frem med sin alkoholisme, og holder foredrag om temaet.

Årets radionavn er en publikumspris. Publikum kan stemme over hvem de mener bør vinne på Radioplayer.no. Avstemmingen er åpen fra 7. september til 20. september klokken 12.00. Stem på Michael i dag! https://tinyurl.com/y4898nf2