P4s Sommerturné - Større en noen gang!
POPULÆR TURNE: 2. juli legger P4s Sommerturné ut på veien igjen. I år blir det flere sponsorer og mer lek og moro enn noen gang! Programleder er P4s Michael Andreassen.
aktuelt

P4s Sommerturné - Større en noen gang!

P4s Sommerturné er snart på veien igjen, og i år har turneen fått med seg rekordmange samarbeidspartnere! Publikum får oppleve et stort matmarked, forskerområde for barn, flaskeposter med sydenturer, fotballkonkurranser, og selvfølgelig masse flotte premier!

13.06.2017

Dette er 24. året P4 pakker traileren og legger ut på sommerturné. Mellom 2. og 21. juli besøker turneen 16 av landets mest populære feriebyer langs kysten på Sør- og Østlandet. Målet er å lage god sommerstemning sammen med sponsorene både på lufta og i byene som får besøk.

SAMARBEID MED SPONSORER: I 2015 hadde SF Film med seg artisten Mathea-Mari
SAMARBEID MED SPONSORER: I 2015 hadde SF Film med seg artisten Mathea-Mari

Stort matmarked med smaksprøver på sommerens grillmat

I år blir det altså stort fokus på mat på turneområdet, og da i særlig på grillmat. Meny er med som generalsponsor, og vil ha med egne kokker som deler ut smaksprøver på mange av ferskvarebutikkens spesialiteter som cheezeburger, baconburger med gresk salat og kyllingpølser med løksalat. I tillegg kan man få mange gode grilltips.

MATMARKED: I år vil publikum få smake noen av sommerenes populære grillprodukter fra Meny
MATMARKED: I år vil publikum få smake noen av sommerenes populære grillprodukter fra Meny

Se og Hør er også med på P4s Sommerturné i år, og deres populære flaskepost blir selvfølgelig en viktig del av arrangementet. Hver dag blir det to flaskepostdrop, og heldige vinnere vil finne små og store premier inni flaskene. Dagens aller heldigste stikker avgårde med en sydentur.

Ford er med på P4s Sommerturné for å vise fram sin splitter nye Ford Fiesta. Publikum oppfordres til å prøvesitte bilen, og er man riktig heldig kan man finne viktige ledetråder inni bilen som gjør at man kan være med i trekningen om B&O Play hodetelefoner. Ford frakter dessuten både crew og programledere trygt fra sted til sted under hele turneen. 

Det kan være mye penger å spare på å selge boligen sin selv. På P4s Sommerturné kan man få nyttig informasjon og veiledning hvis man besøker standen til Propr.no. For de yngste blir det morsomme kaste-konkurranser. 

Viasat er med på P4s Sommerturné for andre gang, og skal i år ha fokus på fotball. Det blir både trikse- og hastighetskonkurranse. Med en egen hastighetsmåler kan publikum blant annet teste hvor hardt de klarer å sparke en fotball. 

HELDIG VINNER: Viasat var med turneen i 2015. Til høyre: Speaker Trond Hallan er med i år også!
HELDIG VINNER: Viasat var med turneen i 2015. Til høyre: Speaker Trond Hallan er med i år også!

Vinn DAB-adapter til bilen!

I løpet av 2017 går som kjent all riksdekkende radio her i landet over på DAB. Slukkingen foregår område for område, og i sommer er det flere av de store regionene på sør og østlandet som går over på DAB. Rett før turnestart - 16. juni - slukker P4s FM-sendere i Telemark, Buskerud, Hedmark og Oppland, og kun fem dagere senere - 21. juni - går NRK over på DAB i Agder, Rogaland, Hordaland og i Sogn og Fjordane

Euronics og TT Micro er med på årets sommerturné, og deres hovedfokus vil være å snakke om DAB-adaptere og DAB-radioer. Heldige publikummere vil kunne vinne en av de mest populære biladapterne på markedet, nemlig Tiny C5. Det vil i tillegg blir mulig å vinne iskremmaskin, vaffeljern og andre Wilfa-produkter fra Euronics. 

Craft har også vært med på P4s Sommerturné tidligere. I år kler de nok en gang opp både crew og P4s programleder - Michael Andreassen - i sine sporty og behagelige klær.

Stiftelsen Norsk Luftambulanse vil gjerne lære både små og store mer om viktigheten av forskning. Uten forskning hadde nemlig ikke luftambulansetjenesten slik vi kjenner den vært i nærheten av det den er i dag! Stiftelsen forsker kontinuerlig på hvordan tjenesten kan bli så god og effektiv som mulig, og for å synliggjøre at hver sekund bokstavelig talt teller, blir det morsomme konkurranser for barna der det gjelder å være rask.

Forskerfabrikken har laget et stort morsomt område for barn der de kan få utløp for sin nysgjerrighet, blant annet ved å lære å lage slim, eller lage gigantiske såpebobler. Forskerfabrikken har lang erfaring med å lage spennende forskerkurs for både voksne og barn, noe de besøkende vil få nyte godt av under P4s Sommerturné. 

LÆR Å FORSKE: Hos Forskerfabrikken kan barna få prøve seg som ekte forskere
LÆR Å FORSKE: Hos Forskerfabrikken kan barna få prøve seg som ekte forskere

Turneen starter med et smell i Oslo søndag 2. juli!

P4s Sommerturné har i år inngått et eksklusivt samarbeid med konserten Oslo Sommertid, noe som gjør at turneen får være til stede rett utenfor konsertområdet på Voldsløkka når Marcus og Martinus skal holde sin store konsert 2. juli. Mer enn 40 000 billetter er solgt, og sommerturneen vil dermed få en pangstart i hovedstaden. De populære tvillingene har vært med på P4s Sommerturné flere ganger - her et hyggelig minne fra Hunderfossen i 2013:

POPULÆRE TVILLINGER: 2. juli står Marcus og Martinus på scenen på Voldsløkka i Oslo. P4s Sommerturné er til stede rett utenfor konsertområdet hele dagen,
POPULÆRE TVILLINGER: 2. juli står Marcus og Martinus på scenen på Voldsløkka i Oslo. P4s Sommerturné er til stede rett utenfor konsertområdet hele dagen,