Ny programleder til P4s Radiofrokost
aktuelt

Ny programleder til P4s Radiofrokost

Silje Stang og Bjørn Faarlund får ny makker. Øystein Røe Larsen (t.v.) blir ny stjerne i P4s Radiofrokost.

21.08.2015

Èn million nordmenn vil nå våkne opp til en ny stemme i radioen når Øystein Røe Larsen (32) begynner i landets største morgenshow.

- Det å jobbe i et stort team som brenner for engasjerende, leken morgenradio er en drøm som går i oppfyllelse for meg. P4s Radiofrokost er Norges mest spennende radiosandkasse, og det er en ære å få leke i den, sier han.

Larsen blir fast del av P4s Radiofrokost sammen med veteranene Silje Stang og Bjørn Faarlund. Stang sendte den aller første sendingen tilbake i 1993, mens Faarlund har vært med siden år 2000. Nå skal de tre vekke Norge alle hverdager.

– Her i radiosandkassen ligger spadene til flere av mine radioforbilder igjen, mens Faarlund og Stang fortsatt sitter med føttene i sanden. Det er stort, sier Røe Larsen.

P4s Radiofrokost vil fortsatt følge suksessformelen med nyheter, aktuelle gjester, sport og Christer Berens´ mat- og vintips på fredager. Men Larsen lover at det også kommer noen nye overraskelser.

Litt større tempo

32 år gamle Øystein Røe Larsen fra Oppegård har mange års radioerfaring. Han har tidligere ledet VG-lista Topp 20 og hatt sitt eget program på NRK P3. Han har vært i P4 siden 2012. De siste årene har han vært å høre på ettermiddagen i det lekne aktualitetsprogram LarsenLIVE, sammen med makker Simen Sveen. Begge gutta melder nå overgang til P4s Radiofrokost, noe programredaktør i P4, Anders Opsahl, er svært fornøyd med.

- Øystein har bygget opp en tett relasjon til P4-lytterne på kvelden, og nå vil vi ta med denne magien til P4s flaggskip på morgenen, sier Opsahl. Han er en ekte feinschmecker med et stort radiohjerte, og at Simen også blir med for å dekke sporten gjør at P4 er meget godt rustet for en ny og spennende radiohøst.

– Øystein og Simen har rett og slett en nydelig kjemi, og nå gleder vi oss til at de tar med seg noe av tempoet sitt og den helt spesielle atmosfæren inn i morgensendingen, sier programredaktøren.

P4s Radiofrokost er på lufta alle hverdager mellom kl. 06.00 og 10.00.

Fra venstre: Øystein Røe Larsen, Simen Sveen, Silje Stang, Christer Berens og Bjørn Faarlund.