P4-gruppen nominert til 19 gjeve radiopriser
PRIX RADIO: Bjørn, Marte og Øystein i P4s Radiofrokost har vunnet Prix Radio tidligere, og i år er de nominert i flere kategorier.
aktuelt

P4-gruppen nominert til 19 gjeve radiopriser

Prix Radio går av stabelen 30. oktober, og da blir det klart hva som var aller best på radio i året som gikk. P4-gruppen er nominert til hele 19 priser.

17.09.2020

Prix Radio er radiobransjens svar på oscarutdelingen, og det er stor prestisje knyttet til prisene. Nå er det klart hvem som er årets finalister, og P4-gruppen er nominert til hele 19 priser. 

Prisutdelingen foregår fredag 30. oktober, og av smittehensyn er årets arrangement for første gang heldigitalt. Det skal deles ut 23 priser i ulike kategorier, og det med bidrag fra mer enn 25 ulike radiostasjoner.

P4-gruppen er nominert i gjeve kategorier som "årets radiokanal", "årets programledere", "årets morgenflate" og "årets nyhetsbulletin". 

Programredaktør i P4, Anders Opsahl, er både stolt og glad over at P4 har fått så mange fine nominasjoner. - Vi jobber målrettet med innholdet i alle våre kanaler hver eneste dag, og da er det selvfølgelig hyggelig at dette blir lagt merke til i bransjen, sier han. - Det at vi er nominert til priser i så mange ulike kategorier viser dessuten at det er kvalitet i absolutt hele spekteret av det vi holder på med, avslutter Opsahl.

Under fjorårets Prix Radio var P4 den enkeltkanalen som stakk av med aller flest priser. P4 vant både "årets programledere", "årets aktualitetssending" og "årets sendeflate", og det var derfor en svært glad gjeng som kunne juble etter tidenes prisdryss. 


I år blir det ikke mulig å samles for å feire radioens store festaften, men det er likevel stor spenning og prestisje knyttet til den digitale prisutdelingen fredag 30. oktober.

Les mer om samtlige nominasjoner her.