P4 på lag med alpinstjernene
aktuelt

P4 på lag med alpinstjernene

P4 Radio hele Norge har inngått sponsoravtale med det norske alpinlandslaget for de neste to årene. Kjetil Jansrud og co vil dermed gi P4s lyttere eksklusive innblikk i livet med landslaget gjennom hele vinteren.

10.12.2014

- I P4 synes vi det er stas å kunne være en del av dette vinnerlaget, sier P4-sjef Trygve Rønningen. - Norsk alpinsport fører vår norske skitradisjon videre på verdensarenaen, og dette heier vi fram med stort engasjement, sier han.

Alpingutta med direkte vær- og føremeldinger på P4

Avtalen mellom P4 og alpinlandslaget innebærer at Kjetil Jansrud, Henrik Kristoffersen, Aksel Lund Svindal og de andre alpinstjernene skal ha faste vær- og føremeldinger i P4s skirapport, samt gi lytterne stemningsrapporter fra livet med landslaget.

- P4s skirapport med Kjetil Hugin er blitt et av kanalens sterke varemerker, og vi er derfor stolte over at vi nå får eksperthjelp fra verdens beste alpinkjørere til å lage den, avslutter Rønningen.

Jansrud hører P4 gjennom appen

Alpingutta selv synes også det er gøy at P4 og alpinlandslaget nå skal samarbeide om å lage ukentlige skirapporter på radio og på P4 TV. - Det er spennende å kunne dele litt av hverdagen vår med det norske folk, sier Kjetil Jansrud. Han sier det kan være vanskelig å få med seg norsk radio når man er så mye på reisefot som det han og resten av alpinlandslaget er. - Men nå har jeg jo muligheten til å høre P4 gjennom appen hvor enn jeg måtte være i verden, avslutter han.