Paperboys gjør comeback på Vinterlyd 2016
GJØR COMEBACK PÅ VINTERLYD: Vinni og Paperboys kommer med ny musikk for første gang på seks år, og har valgt seg Vinterlyd som første konsertarena.
aktuelt

Paperboys gjør comeback på Vinterlyd 2016

P4 og Kreftforeningens konsertturné Vinterlyd legger nå ut på veien for ellevte år på rad. Paperboys blir én av headlinerne!

17.02.2016

Det har vært relativt stille rundt hiphop-duoen de siste årene, men når gruppa nå gir ut ny musikk for første gang siden 2009 har de valgt seg ut Vinterlyd som første konsertarena. Deres nye plate «Be like water» lanseres dagen før første vinterlydkonsert, så publikum kan glede seg til både splitter nye låter i tillegg til de gode gamle hitene som «Lonesome traveller» og «Barcelona».

- En glede å kunne gjøre en innsats

Vinterlyd er et samarbeid mellom P4 og Kreftforeningen, og målet med turnéen er å skape oppmerksomhet om innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft. Paperboysvokalist Øyvind «Vinni» Saukvik synes det er flott å få være med på en turné som har som mål å samle inn penger til en så viktig sak.

- Det er over fem år siden vi har gjort en Paperboyskonsert, og forrige gang vi slapp skive hadde vi også gleden av å være med på Vinterlydturné, sier Vinni. Han mener timingen ikke kunne ha vært bedre. - Vi gleder oss veldig til å være med P4 og Kreftforeningen på tur igjen, og ser frem til å presentere de nye låtene for publikum. Det er en glede å kunne gjøre en innsats sammen med resten av artistene på Vinterlyd, avslutter han.

VINTERLYD I TRONDHEIM: Vinterlyd er nå landets største konsertturné vinterstid
VINTERLYD I TRONDHEIM: Vinterlyd er nå landets største konsertturné vinterstid

100 000 publikummere

Vinterlyd har vokst seg større for hvert år, og med totalt 100 000 besøkende i fjor er dette nå blant landets aller største utendørskonserter. Arrangementet er gratis for publikum, og det hele braker løs i Bergen lørdag 27. februar. Etter det drar turneen til Stavanger, Gjøvik, Oslo, Trondheim og Tromsø før det hele avsluttes med to konserter i Hafjell i påsken.

Les alt om artister og årets reiserute HER.

I tillegg til Paperboys er det noen av landets aller mest populære og nedlastede artister publikum vil få oppleve under årets Vinterlyd. De populære 13-åringene Marcus & Martinus er med for tredje gang, og oppmerksomheten rundt tvillingene er blitt større enn noensinne. I tillegg sørger både Staysman & Lazz, Katastrofe, Innertier, Robin og Bugge, Morgan Sulele og Julie Bergan for at dette blir en konsertopplevelse av de sjeldne!

Hele konserten livestreames

Nytt av året er at de som ikke har anledning til å se Vinterlydkonserten live, kan få den med seg på Vinterlyd.no der alt livestreames.

For fullstendig informasjon om artister og reiserute se Vinterlyd.no

GRATIS KONSERT: Årets Vinterlyd går av stabelen i Bergen 27. februar. Turnéen arrangeres for å skape oppmerksomhet om innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft.
GRATIS KONSERT: Årets Vinterlyd går av stabelen i Bergen 27. februar. Turnéen arrangeres for å skape oppmerksomhet om innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft.