Stang inn for P4
aktuelt

Stang inn for P4

Silje Stang slutter i TV2 og flytter hjem til P4. Til høsten hører du henne igjen i P4s Radiofrokost.

11.11.2014

Silje Stang slutter i TV2 og flytter hjem til P4. Til høsten hører du henne igjen i P4s Radiofrokost.

Etter å ha jobber i P4 i 17 år sluttet Stang i 2012 for å bli programleder på heltid i TV2. Hun sa allerede den gang at hun så for seg muligheten av å returnere til radio. Og i dag ble det klart at hun gjør nettopp det. Fra 1. september er den populære programlederen tilbake i P4s Radiofrokost.

Stang innrømmer at hun har savnet å jobbe i radio. – Det har vært fint å jobbe med TV, men jeg har alltid syntes at TV-jobbing er best i kombinasjon med radio. For selv om Stang nå sier opp sin faste stilling i TV2 skal hun fortsatt være tilknyttet kanalen som freelancer. – Nå får jeg plutselig det beste av to verdener, legger hun til.

Silje Stang har alltid vært et B-menneske. Likevel er hun nå veldig glad for at det nettopp er morgenflaten hun skal jobbe med. - Det er en helt spesiell atmosfære i P4s Radiofrokost, sier hun. Det var der jeg avsluttet sist, så det er helt topp å skulle tilbake nettopp dit. – Dessuten gleder jeg meg veldig til å jobbe med Bjørn og Daniel, avslutter hun.

Også Silje Stangs nye sjef, programredaktør i P4, Per Henrik Stenstrøm, gleder seg til å få henne tilbake. – Silje er et P4-produkt, og det er her hun hører hjemme, sier han. – Hun var med fra starten i 1993 og har betydd enorm mye for P4s suksess.

Stang skal erstatte morgenfuglen Victoria Bryde som snart skal ut i svangerskapspermisjon.