Vinterlyd 2016 med en artistrekke som garantert gir høy stemning!
MØT DEM PÅ VINTERLYD 2016: Robin & Bugge, Marcus og Martinus, Stayzman, Julie Bergan, Katastrofe, Innertier og Morgan Sulele m.fl.
aktuelt

Vinterlyd 2016 med en artistrekke som garantert gir høy stemning!

P4 og Kreftforeningens konsertturné Vinterlyd, er snart på veien igjen – her kan du lese alt om årets artistrekke.

19.01.2016

P4 og Kreftforeningen er veldig stolte over å kunne fortelle at vi i år drar vi turné med noen av landets aller mest nedlastede og populære artister! På scenen står blant andre Marcus og Martinus, Staysman og Lazz, Katastrofe, Innertier, Robin og Bugge, Morgan Sulele og Julie Bergan! I tillegg har vi en joker på lur som offentliggjøres i begynnelsen av februar.

100 millioner avspillinger på Spotify

Uten å ta for hardt i må man kunne si at Marcus og Martinus nå har blitt Norges nye popkonger! De er nominert til Spellemannsprisen, og de to konsertene de skal holde i Oslo Spektrum i 2016 ble utsolgt på under to timer da billettene ble lagt ut for salg. Under Vinterlyd får publikum muligheten til å høre dem helt gratis på hele 8 destinasjoner.

POPULÆRE TVILLINGER: Marcus og Martinus er veteraner i VInterlydsammenheng. Nå mer populære enn noen sinne!
POPULÆRE TVILLINGER: Marcus og Martinus er veteraner i VInterlydsammenheng. Nå mer populære enn noen sinne!

Andre artister du møter under Vinterlyd i år er Staysman & Lazz, Katastrofe, Innertier, og Robin & Bugge - også kjent som «Afterski-landslaget». De står bak noen av Norges største hits for tiden, og har til sammen over 100 millioner avspillinger på Spotify bare det siste året! I tillegg får publikum oppleve den nye «it»-jenta Julie Bergan – en live-artist det ryker av!

Samarbeid med skiskytter-VM

Vinterens store sportsarrangement her i landet - Skiskytter-VM i Oslo - foregår i samme periode som Vinterlyd, og det er derfor ekstra hyggelig å kunne fortelle at vi har inngått et samarbeid. Fredag 4. mars kommer Vinterlyd til hovedstaden, og konserten holdes på den store scenen på Universitetsplassen der alle medaljeseremoniene foregår.

Våre sponsorer – BMW, Eplehuset, Viasat, Viaplay, Craft, Ving og Budget – sørger for at Vinterlyd blir så mye mer enn bare en konsert. Publikum får muligheten til å være med i spennende konkurranser og aktiviteter, og ikke minst får de muligheten til å vinne flotte premier.

Det er fortsatt mulig for flere samarbeidspartnere å være med på årets Vinterlyd. Men være rask, for nå fylles det fort opp!

FULLE TORG I ALLE BYER: Gratis konsert, spennende aktiviteter og flotte premier trekker mye publikum!
FULLE TORG I ALLE BYER: Gratis konsert, spennende aktiviteter og flotte premier trekker mye publikum!

Vinterlyd starter i Bergen lørdag 27. februar, og avsluttes på Hafjell i påsken. Se fullstending reiserute HER.

Vinterlyd er en gratis konsertturné der formålet er å skape oppmerksomhet rundt Kreftforenings innsamlingsaksjon Krafttak mot Kreft. I fjor ble det samlet inn over 35 millioner kroner, og pengene fra årets aksjon går uavkortet til forskning på livsforlengende behandling og tilbud til de som i dag har en kreftsykdom de ikke kan bli friske av.