Vangdal Regnskap - Langsiktighet lønner seg!
Langsiktighet med bruk av sponsorat og salgsutløsende spotter på P5 Bergen har gitt Vangdal Regnskap fantastiske resultater.
case |B2B

Vangdal Regnskap - Langsiktighet lønner seg!

Med langsiktig bruk av sponsorat og spotter på P5+ Bergen og P5+ Stavanger har Vangdal Regnskap vokst til å bli et av de ledende regnskapsbyråene på Vestlandet.
  • Produkt:
    Vangdal Regnskap
  • Kampanjeperiode:
    Jevn tilstedeværelse med sponsorat og spotter fra 2012 til 2016.
  • Kampanjetrykk:
  • Flater hos oss:

Radiospotter

Kunde

Vangdal Regnskap er et regnskapsbyrå med hovedkontor i Bergen. De siste årene har Vangdal Regnskap vokst til å bli et av de største og mest moderne regnskapsbyråene på Vestlandet. De startet samarbeidet med P5 i 2012 da de ønsket å få større synlighet og høyere kjennskap hos bedrifter i Bergensområdet. Den 3. oktober i 2016 åpnet de kontor i Oslo.


Mål for kampanjen

Øke synligheten til Vangdal Regnskap og nå ut til beslutningstakere i bedrifter på Vestlandet. Sluttmålet var å bli et av de ledende regnskapskontorene på Vestlandet.

Oppnådd resultat

Fra 2012 har antall ansatte, omsetning og resultat økt for hvert år. Fra 2015 til 2016 økte kundemassen med 20%, og omsetningen økte med hele 60%

Uttalelse fra kunde

I 2012 ønsket jeg som eier å gjøre bedriften min bedre kjent i Bergensområdet. Løsningen ble å sponse Trafikkmeldingene på P5 Bergen kombinert med 15 uker med salgutløsende spottkampanje. Vi så meget gode resultater, og Vangdal Regnskap har vokst til å bli et av de ledende regnskapsbyråene i Bergensområdet. Den 3. oktober i 2016 åpnet vi kontor i Oslo. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med P5

Tarjei Vangdal, Daglig leder og eier