Mediehuset P4

Mediehuset P4

Mediehuset P4

P4 Lyden av Norge er landets største, kommersielle riksdekkende radiokanal med over 1,5 mill. ukentlige lyttere. Kanalen kan lyttes til via DAB-nettene, på digital-TV, internett eller via mobilapper. Kanalen har sitt hovedkontor på Lillehammer, med regionskontor i Oslo. P4-gruppens øvrige kanaler består av P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro, P10 Country og NRJ. Totalt er det ca 2,5 millioner mennesker som lytter på en eller flere av disse kanalene i løpet av en uke. P4-gruppen er heleid av Nordic Entertainment Group (NENT Group). Ansvarlig redaktør: Kenneth Andresen

Nordic Entertainment Group (NENT Group) er Nordens ledende underholdningsleverandør. Vi underholder millioner av mennesker hver dag med våre strømmetjenester, TV-kanaler og radiostasjoner, og våre produksjonsselskaper skaper nytt og spennende innhold for medieselskaper i hele verden. Vi gjør livet mer underholdende ved å tilby de beste og mest varierte opplevelsene – fra direktesendt radio og sport, til filmer, serier, musikk og egenproduserte programmer. NENT Group har hovedkontor i Stockholm, og er notert på Nasdaq Stockholm ('NENT A' og 'NENT B').

Les mer og hør på våre radiokanaler her:

  • P4
  • P5 Hits
  • P4https://www.p4.no

   P4 er landets største kommersielle radiokanal. På P4 hører man voksen popmusikk med nyheter, underholdning og sport døgnet rundt. Hver dag hører 600-700 000 mennesker på programmer som P4s Radiofrokost, Michael Direkte og Midt i Trafikken.

  • P5 Hitshttps://www.p5.no

   P5 Hits underholder og oppdaterer lytterne på nyheter, trafikk og vær. Dette er kanalen som til enhver tid spiller alle de største hitsene.

  • P8 Pop
  • P9 Retro
  • P8 Pophttps://www.p8pop.no/

   P8 Pop er kanalen for deg som elsker 80-tallsmusikken. Her får du gjenhør med alle de klassiske hitsene fra 80-tallet.

  • P9 Retrohttps://www.p9retro.no/

   P9 Retro er kanalen for deg som var ung på 60 og 70-tallet. Her får du høre alle de største artistene fra popmusikkens gullalder. Stjerner som Aretha Franklin, Frank Sinatra, Beatles og Louis Armstrong er alle på scenen på P9 Retro.